....

Антивирусна поддръжка

Получете антивирусна поддръжка от оторизиран партньор

„ЛИП Трейд“ ООД извършва антивирусна поддръжка и е оторизиран партньор на антивирусните решения на:

При нас може да получите консултация как най-добре да защитите вашата информация и да поръчате лицензиран антивирусен продукт ESET, Panda, Kaspersky, TrendMicro.

Какво е антивирус?

Антивирусният софтуер защитава вашия компютър от зловреден софтуер и атаки от кибер престъпници. Антивирусната програма проверява данните от уеб страници, файлове,  софтуер, приложения, които се срещат в интернет. Следи за познати кибер опасности, поведение на програми и предупреждава при съмнителни прояви на зловреден код в тях. Търси да блокира и изтрие съмнителен софтуер, колкото е възможно по-бързо.

Антивирусната програма е задължителен атрибут във всяко едно устройство свързано в интернет. Ако нямате инсталиран такъв софтуер, то сте подложени на огромен риск от заразяване на вашия компютър със зловреден софтуер, който може да остане незабелязан предизвикващ огромни главоболия за потребителя като загуба на информация, финансови разходи и др.

КАКВО Е АНТИВИРУС? ИМАМЕ ЛИ НУЖДА ОТ ТАЗИ ПРОГРАМА?

Всяко една програма може да бъде поръчана и качена дистанционно на Вашия компютър. Не е нужно да идвате в офиса на „ЛИП ТРейд“ ООД.

Как можете да получите ценово предложение за антивирусна поддръжка на Вашата техника?

Изпратете запитването

В максимално кратки срокове ще получите нашето ценово предложение!

Очакваме ви!Сервизна заявка