За нас

Профил на фирма "ЛИП Трейд" ООД

Фирма „ЛИП Трейд“ ООД е насочена в абонаментна и извън абонаментна поддръжка на компютърни системи (настолни компютри, мобилни компютри, частни и корпоративни компютърни мрежи, сървъри, VOIP централи, системи за видеонаблюдение и т.н.), хардуер, софтуер и периферия на територията на гр. София, България. Фирмата се занимава с търговия на качествена компютърна техника и всичко свързано с нея. Фирмата поддържа електронен магазин с над 14000 продукти, които ежедневно се обновяват и актуализират на конкурентни и добри цени.

Чрез дейността си фирмата се старае да бъде полезна и да спомага изключително много за оптимизираното на дейността на своите клиенти  при използването на компютърни системи в професионалната им работа.

Нашите клиенти са от всякакво естество: български и чужди, частни и държавни, малки и големи компании.

Същността на работата на „ЛИП Трейд“ ООД е следната: една от изброените фирми става клиент на фирмата след като се подпише договор за абонаментна компютърна поддръжка .

В този договор се посочва оборудването, което ще бъде поддържано и броя на посещенията месечно на висококвалифицирани служители на „ЛИП Трейд“ ООД при клиента.

При всяко посещение специалистите на фирмата правят диагностика на техниката и ако има някакви проблеми, ги отстраняват.

Ако случайно се получи някаква авария при поддържаното оборудване, то тя се отстранява безплатно от служители на „ЛИП Трейд“ ООД в рамките на същия ден или до шест работни часа след получаване на заявката от клиента, ако причината не е хардуер или в резултат на употребата на нелицензиран софтуер.

Клиентите на „ЛИП Трейд“ ООД печелят от абонамента в няколко насоки:

  • Не е нужно да назначават високоплатен компютърен специалист на висока заплата и осигуровки при условие, че той няма да бъде ангажиран пълноценно.
  • Няма нужда да се съобразяват с това дали е в годишен отпуск или неплатен за неопределено дълго време.

Тоест клиентите не са зависими от едно лице, а имат на разположение екип от специалисти, които изцяло могат да подбират с предпочитания.

Клиентите на „ЛИП Трейд“ ООД имат възможност да подобрят компютърните си умения на базата на дистанционната поддръжка  да получават професионална консултация от IT специалисти с над 10-годишен опит в българския IT бранш за покупката на компютърно оборудване, като решенията за това са  изцяло на клиента. Изборът е Ваш при закупуване и избор на периферия и офис техника без да бъде закупена на всяка цена от фирмата.

Управители на фирма "ЛИП Трейд" ООД

lubomir-tsokov-2

Любомир Цоков

Управител

Инж. Любомир Цоков е управляващ съдружник в „ЛИП Трейд“ ООД.  Учил е в Чехословакия в Технически университет в гр. Прага: CVUT – Ceske Vysoke Uceni Technicki, специалност „Електротехника“. 

98672

Петко Груев

Управител

Петко Груев е управляващ съдружник в „ЛИП Трейд“ ООД. В ИТ сферата е от 1998 г., а от 2001 г. развива частен бизнес в компютърните технологии. Ръководител е на много успешни ИТ проекти във всички сфери на БГ бизнес. 

ЛИП Трейд ООД разполага със следните системи за качество по стандарта ISO:

ISO 9001

ISO 14001

ISO 20000

ISO 27001

Техника на преференциални цени

Клиентът получава правото да купува на преференциални цени техника от „ЛИП Трейд“ ООД за оборудването на своя офис.

Бързо решение на проблемите

При 70 % от случаите проблемите се решават в рамките на 15 мин. от подаване на заявката благодарение на специализирания център на фирмата за дистанционен достъп.

Специализирани софтуерни решения

Използва се продукт разработен от специалисти администратори във фирмата с висока сигурност, надеждност и лесен потребителски интерфейс.