....
liptrade logo2

Специалистите са уверени, че смарт-гривните няма да съществуват дълго на пазара

Представители на голяма верига фитнес-клубове твърдят, че не виждат голямо бъдеще за специализираните интелектуални гривни. Според тях, тези устройства вероятно скоро ще бъдат оттеглени от пазара, предварително прехвърляйки всичките си функции на смарт-часовниците. Също така, като един от сценариите за развитие на събитията се считаотказа от използване на гривнив полза на миниатюрните сензори и микрочипове, вградени в дрехите.

В сегашното си състояние,пазарът на фитнес-гривните не може да се счита за зрял.Той не предоставя отраслов стандарт, а също така нивото или изобщо липсата на такова за реализация на съвместимост с тъч-устройствата от други производители е много лошо. Това значително усложнява живота на потребителите. Според представителите на веригата фитнес-клубове, без консолидация във формирането на единни стандарти за фитнес-гривните, те практика нямат шанс за оцеляване. Разбира се, това много ще зависи и от цените им.

Ако специализираните устройства за мониторинг параметрите на тялото по време на тренировки са значително по-евтини от универсалните компактни смарт-часовници, те може би ще могат да се конкурират на пазара на носимата електроника.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »