....
liptrade logo2

С най-тънкия за пределите на Азия смартфон беше забит гвоздей

Докато китайската компания Vivo се радва на лаврите около представения най-тънък в цял свят смартфон Vivo X5 Max, другата китайска компания Oppo пусна видео, в което всячески се опитва да повреди Oppo R5 – най-тънкият смартфон, който може да бъде закупен в Азия. Устройството не само може да издържа на всички стрес-тестове, но и не получи и драскотина!

Припомняме Ви, че Oppo R5 бе представен в края на октомври. Той е оборудван с осем-ядрения 64-битов процесор Qualcomm Snapdragon 615 с тактова честота от 1.5 GHz, 5.2-инчов AMOLED-дисплей с резолюция от 1920×1080 пиксела, 2 GB оперативна памет и 16 GB вътрешна памет. Смартфонът разполага с 13-мегапикселова основна и предна 5-мегапикселова камера. Алуминиевият корпус на смартфон е декориран с ръчно полирана метална рамка. Апаратът тежи 155 грама и е с размери 148,9 х 74,5 мм, но основната черта на устройството е неговата дебелина – 4.85 мм, което разбира се се е отразило на капацитета на батерията – 2000 мАч.


Вижте повече:

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »