....
liptrade logo2

Повече от 1 млн. души са се присъединили към Periscope за първите десет дни на платформата

Новата видео платформаPeriscopeе привлякла над 1 милион души само за първите десет дни на своето съществуване, похвали се нейният собственикTwitter.

 

 

Мобилното приложение за стрийминг на живо стартира в края на март и се съревновава с други подобни платформи, най-известната от които еMeerkat.
Данните за потребителската активност в Periscope бяха обявени от изпълнителния директор на Twitter Дик Костоло по време на разкриването на финансовите резултати на компанията за първото тримесечие на годината. Той определи представянето на Periscope като“изключителен ранен растеж“за приложението. Със сигурност думите му не са преувеличени, имайки предвид, че на този етап Periscope е налично само заiOS;Androidверсията все още се разработва. Тя обаче ще се появи съвсем скоро и нейна ранна версия дори бе демонстрирана от Twitter инвеститора Крис Сака и изпълнителният директор на Periscope Кайвон Бейкпур. Двамата разкриха още, че потребителите на Periscope ще получат възможност да коментират стрийминга в реално време.
В момента Periscope е на 167-мо място в общата класация на най-популярните iOS приложения в САЩ, както ина 22-ро място в класацията на социалните приложения.
Интернет наблюдава с интерес развитието на Periscope, която стартира едва на 26 март, както иразгорещената ѝ битка с Meerkatза надмощие на мобилния стрийминг пазар.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »