....
liptrade logo2

4GB RAM и Snapdragon 810 в новия флагман на Motorola

Според информация на вътрешни хора, Motorola в момента се занимава с подготовката на нов флагман. На външен вит фаблетът ще е подобен на предишното устройство на компанията в лицето на Nexus 6, а от гледна точка на хардуерния „пълнеж“ нещата ще стоят по друг начин.
 
 
 

Засега информацията за устройството е доста оскъдна и представлява само слухове. Ние знаем, че екрана на апарата ще е 5.9-инчов с QHD-резолюция, а за производителността ще отговаря 64-битовия процесор Qualcomm Snapdragon 810 заедно с 4 GB оперативна памет. Съдейки по вътрешната информация, анонса на апарата ще се проведе в средата на следващата година. Трябва също да се отбележи, че новият продукт може и да не стане част от фирмената линия Droid.
 
Както може да се види, информацията все още е твърде малко за да се направят ранни окончателни заключения. Също така не бива да се забравя, че всичко това може да се окаже само слух, но DroidForums назовават източника като надежден.Вижте повече:

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »