....
liptrade logo2

50 трика за новата iOS 9

С всяка нова версия на IOS технологичният гигант Apple предлага нови функции, нови приложения, по-висока скорост на работа и нов външен вид, които са основните причини потребителите да търсят бутона за ъпдейт на операционната система. Промените в софтуера са също толкова вълнуващи, както и новия хардуер и дизайн на устройствата.

В iOS 9 има много нови неща за пробване. Основните промени се подразбират интуитивно, но има и малки полезни нововъведения. Новите моменти в iOS 9 могат по-добре да бъдат разбрани чрез представените 50 съвета и трикове.

1. Използвайте личния асистент (Proactive assistant)

Това е услуга, която наблюдава поведението на потребителя, неговото местоположение, използваните приложения и контакти, и му предлага приложения, новини и друго полезно съдържание. Така например, ако първото нещо, което правите сутрин е проверката на електронната поща, а всяка вечер разговаряте с роднини, Proactive assistant ще предложи бърз достъп до електронните адреси, а телефонният номер на роднините ще се показва на първо място.

Вижте повече

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »