....
liptrade logo2

75% от колите до четири години ще имат достъп до Интернет

Приблизително 75% от автомобилите, които ще бъдат доставяни на пазара през 2020г. ще идват с вградена функционалност за мрежова свързаност. Това се посочва в доклад на Giesecke & Devrient, според който през 2020г. се очакват да тръгнат по пътищата 92 милиона автомобила, от които 69 милиона ще имат интегрирана свързаност. До 2020г. общият брой на автомобилите се очаква да 1.1 млрд., от които 220 милиона ще могат да се възползват от интернет свързаност.

По данни на Scotiabank през 2014г. едва 10% или 70 млн. автомобила са били снабдени с подобни функционалности. С урбанизирането на обществата и нарастване на свързаността, възможността за постоянна достъпност на мобилна връзка се превръща в ключова тема за автомобилната индустрия. Това коментира пред itweb.co.za Щефан Ауербах, един от изготвилите доклада на G&D. Според него превозните средства на бъдещето ще са напълно свързани, независими мобилни системи, поддържащи специфични услуги.

Вижте повече

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »