....
liptrade logo2

Alcohol 120% 2.0.3.7612

Alcohol 120% е CD/DVD софтуер за емулация и запис позволяващ на потребителите да правят пълни копия на своите CD и DVD колекции. С помощта на програмата можете да направите image на CD/DVD, който да бъде стартиран от виртуалния диск направен с Alcohol 120%. Има възможност за направата на до 31 виртуални CD/DVD диска, позволяващи възпроизвеждането им без наличието на физическия носител.

 

 

Приложението позволява създаване на точни копия на дисковете и работа с техните образи така, както с реалните носители. Предимство са и поддържаните от нея формати,сред които освен собствения Media Descriptor (*. mds), ще откриете и тези на образи от програмите Blindread, CloneCD, DiscJuggler, Instant CD/DVD, Nero и др. (*.bin, *.cue, *.cdi, *.bwt, *.bwi, *bwe, *.bwa). Множеството настройки в Alcohol 120% позволяват монтиране на образи дори и на защитени дискове. В тях ще откриете и възможност за избор на регионалния код на виртуалното устройство.Лиценз: Платен (Trial).

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »