....
liptrade logo2

Amazon Echo вече е в свободна продажба

В края на миналата годинаAmazonобяви своя безжичен асистентEcho, който може да се управлява само с гласови команди и в основата на който стоеше изкуствен интелект с иметоAlexa.

При първоначалния анонс на джаджата през ноември 2014 г. тя обаче не бе достъпна направо. Вместо това, онези потребители сAmazon Primeакаунти, които имаха интерес към нея, можеха да се запишат в списъка на чакащите и да се надяват на покана, когато устройството бъде в наличност.
Оттогава Amazon бе доста консервативна в издаването на подобни покани и повечето потребители трябваше да чакат между няколко седмици и няколко месеца, преди да получат дигиталния асистент.
Сега обаче Amazon Echo вече е в свободна продажба нацена от 179.99 долара, а първите бройки от него ще бъдат изпратени на най-нетърпеливите клиенти от 14 юли.
7 месеца между първоначалния анонс и общата достъпност са адски много време в технологичния свят, но Amazon го е използвала добре, за да добави нови функции в уреда. Сега той може да управлява различна битова техника в дома, да възпроизвежда музика отPandoraиAmazon Prime Music, както и да управлява ангажиментите ви презGoogle Calendar.Разбира се, присъства и възможността да правите директни поръчки от Amazon направо през Echo.
Освен това, Amazon даде възможност навъншни разработчици да правят приложенияза Alexa, за да усъвършенства възможностите на изкуствения интелект.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »