....
liptrade logo2

Висши служители на AMD напускат компанията

AMD загуби някои от своите топ служители в ключовия сектор за производство на процесори.

 

 

 

Старши вицепрезидентът на AMD Джон Байрън, който е и главен мениджър за компютърния и графичния бизнес на компанията, напуска AMD. Оттеглянето му идва само няколко дни, след като Байрън представи AMD на изложението CES 2015 в Лас Вегас.
Според Байрън, напускането му има личен характер и не е свързано с проблеми в компанията. Постът му временно ще бъде зает от изпълнителната директорка на AMD Лиза Су, докато не бъде открит негов заместник.
Други двама високопоставени служители на компанията също напускат AMD. Това са Колет ЛаФорсе, която бе шефка на маркетинга на производителя и Радж Наик, който отговаряше за глобалната стратегия в AMD.
„Напускането на Байрън е изненадващо, но само по себе си не е необичайно новият изпълнителен директор да се обгради с доверени хора, избрани от него“, коментира анализаторът Патрик Морхед от Moor Insights&Strategy, припомняйки че Лиса Су зае своя пост само преди няколко месеца.

Вижте повече:

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »