....
liptrade logo2

Анализаторите разказват за тенденциите на пазара на смартфоните и носимата електроника

Експертите от Strategy Analytics споделиха прогнозите си относно тенденциите на световните пазари на смартфоните и носимата електроника.

Според изпълнителния директор на Strategy Analytics Нийл Маустън, през 2016 г. в един от най-големите пазари на смартфоните, заедно с Индия и Китай, ще се превърне и Индонезия.

„Тъй като в Китай се наблюдава забавяне в идването на зрялостта на този пазар, производителите на смартфони все по-активно ще търсят нови източници за растеж в другите развиващи се страни. През 2016 г. делът на Индия и Индонезия ще достигне около 13% от общия обем на доставките на смартфони. След още една година Индия ще изпревари САЩ и ще стане вторият по големина пазар на смартфоните след Китай. Освен това, в следващите пет години, Индия и Индонезия ще бъдат най-бързорастящите смартфон пазари и ще се настанят в челната десятка на най-големите държави в света“ – прогнозира експертът.

Вижте повече

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »