....
liptrade logo2

Приложението Android for Work вече е в Play Store

Представената преди няколко месеца програма Android for Work стартира в пълен размер. От вчера Google пусна едноименното приложение в Play Store.

Смартфоните с Android 5.0 и по-висока версия поддържат по подразбиране Android for Work чрез специален корпоративен профил, но при по-старите версии тази функция не е налична. Именно за тях бе пусната програмата със същото име, позволяваща да използвате корпоративния си акаунт в едно устройство с обичайния.
 След неговата инсталация и конфигуриране се появява възможност за изтегляне на отделни копия на редица приложения, данните в които са напълно изолирани от основните версии. Информацията в тях също има по-висока степен на защита, в не по-малка степен от акаунта в Lollipop.

Android for Work е напълно управляем от ИТ-специалистите на компаниите, които в случай на заплахи или уволнение могат да премахнат всички важни данни от работните копия на програмата, предварително създавайки резервно копие на сървъра. Тоест новата корпоративна система на Google за смартфони и с не най-новата версия на OS с почти нищо не отстъпва на отделния акаунт.До този момент в Android for Work все още има сериозни ограничения, основното от които е това, че компанията трябва да се счита за партньор в тази програма. Освен това, самият смартфон или таблет трябва да е с Android 4.0 до Android 4.4.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »