....
liptrade logo2

Шефове на Apple са посетили централата на BMW, за да научат повече за автобизнеса

Слуховете, чеAppleработи по собствен автомобил са доста упорити и сега получаваме поредното доказателство за тях.

По данни на авторитетната новинарска агенцияReuters, група високопоставени служители на Apple начело с Тим Кук са посетили централата наBMWИ един от заводите на автомобилния гигант. Става въпрос за поредица от посещения, направени през миналата година, чиято задача е била шефовете на Apple да се запознаят с процеса по дизайна и производството на автомобили.
Агенцията се позовава на“двама запознати с въпроса източника“, според които визитите са били в завода на BMW в Лайпциг, където целта е“висшите ръководители на Apple да научат как се произвежда електрическия модел i3″. Става въпрос за колата, която първоначално бе пусната през 2013 г. и се води за модел без никакви вредни емисии. Американците задавилвъпроси, свързани с лицензите, производството и частите на колата.
„Представителите на Apple бяха впечатлени от това, че ние сме се отказали от традиционния подход към автомобилите и сме започнали нещо ново. Това съвпадна с начина, по който те самите правят нещата“,е цитиран да казва високопоставен служител на BMW, който е присъствал на срещите. Той отрича между двете компании да има партньорство, тъй като – и тук става интересно -„Apple иска да проучи варианта за създаването на собствен пътнически автомобил“.
На свой ред,баварският концерн не е бил съгласенда се превърне в“прост доставчик“за американската компания.
Официално нито Apple, нито BMW желаят за коментират тази информация.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »