....
liptrade logo2

Apple стартира първата публична iOS бета с версия 8.3

От известно времевече знаехме, чеAppleвъзнамерява да предложи отворени бета тестове за новите версии на своятаiOSи сега това вече е факт.

От днес всеки може да се запише за първата публична бета на версия 8.3 на мобилната операционна система, която се предлага чрез програматаAppleSeedна компанията. Версия iOS 8.3 Beta 3 вече бе пусната преди няколко часа за разработчици.
Досега, само предварителните варианти наOS Xверсиите можеха да бъдат достъпни за широката публика. Сега е предвидена и опция заедногодишен абонамент срещу 99 долара, който ви позволява да се запишете като разработчик и да участвате в бъдещите бета тестове на iOS с такъв статут.
Компанията уточнява, че потребителите на публичната бета могат да не получат същите ъпдейти, каквито получават разработчиците. Предполага се, че дори в бета тестовете Apple ще предпочете да пусне за публично тестване по-стабилни версии на софтуера.
iOS 8.3 ще добави нови от т.нар.emojiиконки, както и ново приложениеPhotos. Beta 3 добавя и опция, която позволява на потребителите да филтрират нежелани съобщения, както и задължителнотоApple Watchприложение, свързано с предстоящата поява на умния часовник.
Онези, които вече са участвали в бета тестовете заYosemite, могат да получат достъп до iOS бетата, когато посетят страницата с iOS устройство; всички останали трябва да се регистрират.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »