....
liptrade logo2

До края на годината Apple ще представи три нови iPhone

Миналата година Apple представи смартфоните iPhone 6 и iPhone 6 Plus с 4,7 и 5,5-инчови дисплеи. Това бе нещо ново, понеже всички предишни iPhone 5 имаха 4-инчови екрани. Днес DigiTimes съобщи, че тази година технологичният гигант ще се завърне към предишния размер на екраните.

Фамилията смартфони iPhone от 2015 година ще има два „s“ модела и един нов „c“ модел, който ще се нарича iPhone 6cи ще има размер на диагонала 4 инча. Новите смартфони ще имат дисплеи с LTPS матрици на екраните. Компанията възнамерява да продаде 10 милиона екземпляра iPhone 6c.Според появила с е в уеб-пространството неофициална информация, iPhone 6c ще бъде оборудван с процесор Apple А8, а 4,7 и 5-5 инчовите iPhone 6s ще са базирани на най-новия чипсет Apple А9. И трите комуникатора ще имат NFC модули за поддръжката на мобилното разплащане Apple Pay, скенер за пръстови отпечатъци Touch ID и ще бъдат защитени със закаленото стъкло Gorilla Glass. Новите дисплеи ще се произвеждат от компаниите Japan Display и LG, които са партньори на Apple.

С производството на смартфоните iPhone 6с ще се заеме компанията Wistron, а производството на iPhone 6s и iPhone 6s Plus ще бъде разпределено между Foxconn и Pegatron.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »