....
liptrade logo2

Стрийминг услугата на Apple ще бъде обявена на WWDC 2015

Новата музикална услуга наApple, за която се говори от доста време, трябва да бъде разкрита по време наWWDC 2015през следващата седмица.

Това твърди добре запознат с плановете на компанията източник, цитиран отThe Wall Street Journal,според когото конкурентът наSpotifyще има месечен абонамент от 10 долара. Очаква се поне първоначално услугата да не замести Beats Music, а да работи заедно с нея, използвайки голяма част от дигиталния музикален каталог на компанията. Към него ще бъде добавено и аудио съдържание от различни радиостанции, подбрано от потребители и диджеи.
Срещу своите 10 долара, потребителите ще получат неограничен достъп до част от каталога, а заедно с това и до различни радиостанции. Сред музикалните знаменитости, които ще подпомогнат услугата, са Dr. Dre и Q-Tip и др., а освен това Apple изглежда търси и радиоводещи отBBC Radio.
Източникът твърди, че компанията възнамерява да бъде“агресивна“в налагането и промотирането на новата платформа. Пример за това е опцията, която предлага на потребителите, искащи да купят музика презiTunes, вместо това да похарчат парите си за абонамент за стрийминг услугата.
Накрая, новата платформа ще изисква и ново мобилно приложение, което ще бъде достъпно не само заiOS, но и заAndroid.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »