....
liptrade logo2

Главният дизайнер на Apple с нова длъжност

Вицепрезидентът на Apple Джони Айв, който отговаря за промишления дизайн на корпорацията, бе освободен от поста си.Apple повиши в длъжност своя водещ дизайнер. Специално за Айв бе създадена нова длъжност и сега главният дизайнер на технологичния гигант ще отговаря за цялостния дизайн на корпорацията. Постът „Промишлен дизайн и софтуер“ от 1-ви юли ще бъде поет от Ричард Хоуърт, който досега отговаряше за дизайна на продукцията, а Алан Дай поема отдела „Потребителски интерфейс“. И двамата са ветерани в Apple.

Новата длъжност на сър Джонатан включва работа върху софтуерните и хардуерните продукти на Apple. Едновременно с това Айв оглавява проектирането и дизайна на бъдещите офлайн-магазини на корпорацията, както и най-важните моменти (външен вид, обзавеждане и други) на новата централа на Apple, която се строи в момента, известна още като „Летящата чиния“.Новата длъжност на Джони Айв покрива всички аспекти на дизайна в Apple, като същевременно го освобождава от рутината и различните бюрократични процедури.

Генералният директор на Apple Тим Кук изпрати електронно писмо до всички служители на корпорацията, в което са описани и потвърдени всички промени в щата. CEO на Apple поздрави дизайнерската група с новите длъжности.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »