....

Поверителност (3)

Чрез този сайт събираме определена информация за посетителите. Поверителността на събраната информация е гарантирана. Ние не я предостъпваме на трети страни. Моля, прочетете пълния текст надолу.

Фирма „ЛИП ТРЕЙД“ ООД издава тази политика в уверение за запазване на тайната на посетителите на сайта www.liptrade.eu и клиентите на компанията.

1. Видове събирана информация
Данни за трафик
Автоматично следим и събираме следната информация, когато сте в сайта: (i) адрес по интернетния протокол; (ii) сървър на домейна; (iii) тип на компютъра; (iv) вид на браузъра (събирателно Данни за трафик). Данните за трафика представляват безимена информация, която не е свързана лично с вас, но помага за подобряване на взаимодействието ви със сайта.
Лична информация
За да ползвате определени допълнителни услуги може да поискаме от вас информация, която е свързана лично с вас. Личната информация може да включва: (i) Данни за връзка (име, телефонен номер, email адрес); Ако общувате с нас по email, попълвате формуляри през някой от сайтовете ни или се регистрирате като посетител, информацията, която предоставяте може да бъде събирана като Лична информация.

2. Право на избор за събиране, ползване и разспространяване на Лична информация
Kато потребител имате право да решите да не ни предоставяте Лична информация. В такъв случай пак ще може да ползвате голяма част от сайта. Няма да можете да ползвате онези части от сайта, които изискват Лична информация.

3. Поверителност и защитеност на Личната информация
Ще пазим вашата Лична информация и Данните за трафика за наше лично ползване. Няма да ги предоставяме на трети страни, освен ако е наложително да го направим, за да: (а) се съобразим със съдебно нареждане или (б) защитим собствените си права или собственост. Личната ви информация се съхранява на защитени сървъри, които са недостъпни за трети страни. Предлагаме ви възможност да прехвърляте определени части от Личната си информация чрез защитени и криптирани канали, ако ползвате браузър, който е оборудван по подходящия начин.

4. Ползване на Данни за трафик и Лична информация
Може да използваме личната ви информация, за да се свържем пряко с вас, но няма да я предоставим на трета страна.

5. Други ограничения на вашата тайна
Сайтът съдържа връзки към други сайтове. Не носим отговорност за начините на гарантиране на тайната и за съдържанието на такива сайтове.

6. Осъвременяване и промени по политиката за запазване на тайната
Запазваме си правото, по всяко време и без предизвестие, да променяме и обновяваме тази политика за запазване на тайната, просто като осъвременяваме текста в сайта. Всяка такава подобна промяна или обновяване влиза в сила веднага при публикуване в този сайт.

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »