....
liptrade logo2

AutoCAD, Sketchbook, 3D Max и Maya стават безплатни за учебни заведения, преподаватели и ученици

Това е валидно за учебните заведения от цял свят, а не само за конкретни държави. Известната Autodesk официално съобщи за намерението си да направи своя софтуер безплатен за ученици, студенти, училища и висши учебни заведения.
Специалистите на компанията са пресметнали, че по този начин, с AutoCAD, Sketchbook, 3D Max, Maya и друг софтуер на Autodesk могат да започнат да работят около 690 милиона студенти и преподаватели от средни и висши учебни заведения от 188 световни държави.

В САЩ софтуерът на Autodesk стана безплатен за учебните заведения по-рано, в рамките на програмата ConnectED, която бе стартирана от президента на Северна Америка Барак Обама.

Според много компютърни специалисти и аналитици, безплатното програмно осигуряване ще даде на ученици, студенти и преподаватели по-добра подготовка за бъдеща работа в различните съвременни компании. Студентите ще имат богат опит на работа с софтуера на Autodesk, което ще улесни намирането на работа, а големият брой млади специалисти, умеещи да работят с професионален софтуер, според Autodesk, ще изведат промишлеността на ново, по-високо ниво. Безплатният професионален софтуер ще създаде по-образована и можеща работна ръка.

За повече информация се свържете с Вашата компютърна поддръжка или с нас.

От екип на „ЛИП Трейд“ ООД

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »