....
liptrade logo2

Best Buy става първата верига, която ще продава Apple Watch

Best Buyще бъде първата търговска верига, която ще предлага в своите магазини новия умен часовникApple Watch.

Продажбите ще започнатот 7 августкато най-напред Best Buy ще предложи джаджата в 100 от своите магазини в Северна Америка. Компанията възнамерява до края на годината да пусне Apple Watch в повече от 300 магазина от веригата си.
В тях потребителите ще могат да си купят Apple Watch Sport и Apple Watch, както и поредица от аксесоари за носимите устройства. Изключение правиApple Watch Edition- моделът със златно покритие на стойност 10 000 долара няма да бъде наличен в магазините.
„Apple Watch е важна добавка към нашия актуален каталог и знаем, че клиентите ни го искат“,казва Best Buy в свое изявление.
Появата на часовника по магазините ще бъде добре за онези, които искат най-напред да го пробват, без да се налага за това да посетят специално представителство на Apple.
Засега все още не е ясно колко точно са продадените от Apple Watch бройки,откакто джаджата дебютира на 24 април.По време на последното представяне на финансовите резултати на Apple, Тим Кук отказа да разкрие точна информация, за да не даде повод за размишление на конкурентите.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »