....
liptrade logo2

bi Falcon S451 и е оборудван с 4,5-инчов сензорен екран с резолюция 960х540

Това е последният смартфон на индийската компания Obi, от представените през уикенда три модела. Новият комуникатор се нарича Obi Falcon S451 и е оборудван с 4,5-инчов сензорен екран с резолюция 960х540 пиксела и IPS матрица, базиран на системата-върху-чипа MediaTek MT6572 с две процесорни ядра с тактова честота 1,3 GHz и интегрираният графичен ускорител Mali 400. Смартфонът разполага с 1 GB оперативна памет, 4 GB флаш-диск и слот за външни разширителни карти памет с максимален обем до 32 GB.

Характерна особеност на този интелигентен телефон е въртящата се камера с резолюция 8 мегапиксела, двойна светодиодна фотосветкавица и възможност за заснемане на Full HD видео. Смартфонът разполага с два слота за SIM-карти (обикновен и микро), 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth и GPS модули за безжична връзка и акумулаторна батерия с капацитет 2200 mAh. Устройството работи под управлението на операционната система Android 4.2 и поддържа работата с 3G мрежите. Корпусът на смартфона е тънък 8,9 милиметра при тегло 137 грама. Смартфонът Obi Falcon S451 се продава на вътрешния пазар при цена 8000 индийски рупии или приблизително 130 американски долара. Предлагат се модели само с бял цвят на корпуса.

Вижте повече

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »