....
liptrade logo2

BlackBerry ще покаже нов смартфон с плъзгаща се клавиатура на MWC?

Измина повече от година, откакто BlackBerry за последно пусна телефон с плъзгаща се клавиатура, но изглежда, че компанията може да се пробва отново в този сегмент.

Това твърдят слухове, обобщени от специализирания сайт N4BB, който загатва за два нови смартфона с марката BlackBerry, които изглежда ще имат скриваща се клавиатура.
Известни с кодовите си имена Visa и Victoria, те са базирани на стар патент, но могат да се появяват през второто тримесечие н 2015 г. Слухът задочно се подсилва от изказване на изпълнителния директор на BlackBerry Джон Чен, в което той изтъкна, че компанията ще покаже устройство с нова концепция по време на Mobile World Congress 2015.
Към момента единственият апарат, който очакваме скоро, е BlackBerry Rio, но той изглежда по-стандартен в дизайна си и вероятно не е телефонът, за който намеква Чен.
Ако наистина видим нови апарати с плъзгаща се клавиатура на MWC, това пак не означава, че те ще бъдат пуснати съвсем скоро, тъй като съгласно плановете на BlackBerry, единственият смартфон, който компанията възнамерява да пусне до средата на 2015 г. е именно Rio.


Вижте повече:

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »