....
liptrade logo2

Робот на Bond може да подправи почерка на всеки човек

През месец септември 2014 година младата компания Mailliftпредставинова услуга за потребители и рекламодатели, които искат да разпространяват спам не чрез електронна поща, а чрез обикновени хартиени писма.Практиката показва, че хората по-често четат хартиения спам, отколкото електронния. За създаване на тези текстове върху хартия се използва оборудване с цена десетки хиляди долари. Може да се използва както писалка, така и химикал.

Сега технологията за роботизирано писане на писма значително се усъвършенства. Компанията Bond предлага на всички потребители да се възползват от нейната онлайн-услуга и да изпратят на роднини и приятели красиво ръкописно писмо вместо SMS. Самото писмо може да бъде написано с помощта на мобилно приложение, а текстът да бъде красиво оформен върху хартия по избор.
На клиентите се предлагат различни варианти на човешки почерк, включително на известни хора, като например Никола Тесла.Най-уникалната опция на услугата е анализът на човешки почерк и писането на писма именно с този почерк.
Това е доста сложна технология, понеже не се създава просто нов шрифт, а се анализират силата на натиск за всички елементи на буквите и тяхното характерно изписване, за да се получи максимална прилика. Роботът анализира разстоянията между буквите и думите, ъгъла на наклона при писане на символите, оформянето на буквите и много други.
Bond предлага своите услуги при цена от $1,49 до $2,99 за всяко писмо, но сумата зависи и от броя символи.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »