....
liptrade logo2

CSQ CSW9: миникомпютър с чипсета Intel Celeron J1900

CSQ CSW9е още един много добър миникомпютър, изграден на базата на процесорната архитектураIntel Bay Trail-D. Тези чипсети са бързи и универсални, като са особено подходящи за работа в офиса и са характерни с много ниската консумация на електрическа енергия.

 

 

Миниатюрният компютър се базира на системата-върху-чипаIntel Celeron J1900с четири процесорни ядра с тактова честота 2 GHz и графичен ускорител с поддръжка на технологията Intel Quick Sync. Налична е една планка за оперативна памет в която е поставена 2 GB RAM. Постоянната памет е твърд диск с типов размер 2,5-инча и обем 500 GB, като опционално е възможно добавянето на SSD диск с обем 32, 64 или 128 GB. Охлаждането на чипсета е активно, а отворите за топлия въздух са разположени от двете страни на корпуса.
Устройството е много удобно за използване като домашен плеър и разполага с инфрачервен приемник, HDMI видеоизход, три USB 2.0 порта, един USB 3.0 порт, VGA видеоизход, Fast Ethernet порт, слот за microSD карти памет, Wi-Fi 802.11 b/g/n и Bluetooth 4.0 модули за безжична връзка и стандартно 3,5 милиметрово аудио гнездо.
МиникомпютърътCSQ CSW9се продава при цена218 американски долараи може да бъде закупен например от AliExpress.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »