....
liptrade logo2

Cyanogen ще има собствен имейл клиент за Android

Cyanogenобяви плановете си да пуска новите версии на своята операционна система със съвсем нов имейл клиент.

 

 

 

Той ще замени съществуващото приложение за имейл, което е предварително заредено във всичкиAndroidустройства.
Това става благодарение на ново партньорство с приложението за имейлиBoxer, което по принцип също може да се свали от Pla Store. Версията на Cyanogen ще се наричаCyanogen Email powered by Boxerи ще има дизайн, който да е в съответствие с новата естетика на софтуера.
Ходът е част от усилията на компанията засъздаване на нова и по-бизнес ориентирана марка, която трябва да се дистанцира от досегашната представа за Cyanogen като платформа за хакери, модъри и ентусиасти.
Приложението на Boxer ще предложиподдръжка на повече от един имейл клиент, интеграция в облака, Exchange ActiveSync и опции за избор на известия. Освен това то поддържа всички известни имейл платформи като Gmail, Outlook, iCloud и Yahoo, както и обичайните IMAP и POP3 опции.
Имейл платформата на Cyanogen ще съжителства съвместно със сегашния защитен клиент за съобщения, който позволява на потребителите да изпращат криптирани съобщения един на друг. Компанията вече обяви, чеокуражава потребителите си да използват новото приложение.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »