....
liptrade logo2

EMDB 2.34

EMDBе безплатна програма за организиране на собственаколекция от филми. EMDB може да взема информацията от онлайн-базата данни IMDB и автоматично да добави данни за оригиналното име на филма, режисьора, годината, рейтинга, артистите и още много други. IMDB позволява въвеждането на жанра, използвания кодек, резолюцията, формата и други технически данни за филма.

Ако не желаете автоматичното въвеждане на информация от Интернет, то може да създадете свой личен каталог на филми със собствен рейтинг. IMDB може да сканира твърдите дискове, след което техническата информация за всеки филм се записва в различните полета на програмата. IMDB разполага с търсачка за създадените от нея каталози и предлага експортиране на своята база данни в различни формати (CSV, TXT или HTML), което е много удобно за споделяне на информацията за филмите с приятели и познати, и създаване на общи колекции от филмови произведения. Предлага се сортиране на филмите по различни признаци.Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в EMDB 2.34:
Sorting: Fixed sorting of Date Added with titles starting with a digit.

Batch Update: When a batch update was aborted or just repeated the number of movies to update was twice as big.

Add from HDD: the keywords to ignore were not remembered correctly.

HTML Export: #DURATION_TRANSLATION# was not replaced.

HTML Export: Updated the Default template.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »