....
liptrade logo2

Ericsson и Cisco подготвят мрежата на Vodafone за 5G

Ericsson и Cisco ще трансформират и виртуализират мрежите на Vodafone Hutchison Australia (VHA) с цел телеком операторът да се подготви по-добре за новопоявяващите се услуги в 5G ерата.

Чрез опростяване на мрежата и инфраструктурата си, VHA ще стане по-гъвкав и проактивен оператор при доставяне на услуги на пазара, като същевременно ще бъдат намалени капиталовите и оперативни разходи.

Сделката е първият съвместен проект за изграждане на телекомуникационна облачна инфраструктура от подобен мащаб между Ericsson и Cisco. Двете компании са доставчици на основни функционалности за мрежата и маршрутизацията на VHA, което ги прави естествени партньори в прехода на оператора към виртуализация, коментира Кевин Милрой, главен технологичен директор на VHA.

„Тази трансформация ще ни даде възможност да внедрим нови приложения, за да насърчим иновациите и да подобрим клиентските услуги и потребителското изживяване. Инфраструктурата ще отвори достъпа на Vodafone до нови бизнес модели и пазари като интернет на нещата”, заяви Милрой.

Прочети повече

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »