....
liptrade logo2

Появиха се екранни снимки на новия Excel за ОС Windows 10 for Phones

Китайският уеб-ресурсIT Homeпродължава систематично да публикува нови скрийншоти за новата операционна системаWindows 10 за смартфони. Този път те публикуваха екранни снимки на мобилното приложениеExcel.

 

Вече е известно, че това приложение ще бъде универсално. Скрийншотите показват, че новата версия на Excel за смартфони ще има дружелюбен потребителски интерфейс, специално оптимизиран за сензорни дисплеи. Приложението динамично преобразува документа, в зависимост от ориентацията на дисплея в пространството.
Софтуерният гигант се опитва чрез операционната система Windows 10 да обедини персонални компютри, таблети и смартфони. Ролята на най-новия Microsoft Office е същата, което означава, че интерфейсът на приложенията в целия офис пакет трябва да бъде подобен за всички компютърни устройства.
Същото важи и за Excel и тези скрийншоти потвърждават, че интерфейсът на електронната таблица Excel ще бъде почти еднакъв за персонални компютри и мобилни устройства. Възможна е работата с таблици, изображения, фигури, формули и дори с няколко работни листа, което си е цяло предизвикателство с оглед малкия размер на екрана на смартфона.Появата на тези скрийншоти навярно означава, че в новата версия на Office за Windows 10 for Phones, която трябва да излезе всеки момент, всичко това ще бъде включено.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »