....
liptrade logo2

Facebook: Без съдържание за възрастни в Rift!

Представител наFacebookе потвърдил пред Business Insider, че съдържание за възрастни няма да бъде разрешено заOculus Rift. Новината за това говори, че вероятно основателят наOculus VRвече има все по-малко участие в решенията за вземане на платформата, коментират от Nichegamer. По-рано Лъки заяви убедено, че няма да бъде цензурирано никакво съдържание за шлема за виртуална реалност.

„Oculusдоставя единствено съдържание, което е съобразено с условията за ползване на технологията. Които, от своя страна забранява доставянето на порнографско съдържание към магазина за приложенияOculus Store“, заявил по-рано тази седмица говорител на Facebook.
Както знаетеOculusще направи своята премиера в началото на следващата година, като при пускането му на пазара, Facebook ще достави и виртуален магазин за приложение на устройството, който ще е подобен на Google Play.
Любопитно е, че представителят наFacebookне отговаря на въпроса за това какво ще е отношението на администриращите съдържанието за платформата по отношение на съдържанието, показващо насилие. Коментарът на хората от Facebook е бил, чеще бъдат допускани единствено приложения, съобразяващи се с условията на ползване на технологията, които обаче не се разкриват.
Тази седмицабеше представен крайния модел на Rift, който ще излезе на пазара. Това е новина, която множество чакат вече години наред. Последната версия на устройството се отличава с оптимизиран външен вид, по-голям екран и слушалки, които могат да се махат, а предполагаемо разработчиците са се постарали и да минимизират проблемите с гадене при носене на устройството.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »