....
liptrade logo2

Facebook иска да се превърне в социалната мрежа на офиса

По данни на авторитетния ежедневник Financial Times, Facebook работи по проект, наречен Facebook at Work, чиято задача е да се пребори за дял от социалното пространство в бизнеса.
Според док=лада Facebook at Work ще изглежда по подобен на главната мрежа начин, ще има новинарски поток и групи, но ще позволява на потребителите да поддържат отделен служебен профил, който ще съществува успоредно с личния.

Очевидно компанията работи по новата платформа поне от една година и с наближаването на премиерата вече е започнала предварителни тестове с няколко външни компании.

Към момента лидери в сегмента на бизнес социалните мрежи за вътрешно ползване са Slack и Yammer, докато Facebook все още не е навлязла на този пазар. След като най-голямата социална мрежа вече има 1.3 милиарда потребители обаче, изглежда съвсем нормално тя да потърси нова експанзия и нови начини за осигуряване на приходи.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »