....
liptrade logo2

Folders Popup 5

Folders Popup е удобна помощна програма, която дава бърз достъп до често използваните директории на компютърната система.Възможно е създаването на собствено меню, което съдържа препратки към необходимите папки. Важна особеност на Folders Popup е това, че активно се работи със средния бутон на компютърната мишка.

 

 

Основна задача на Folders Popup е да ускори предърсването на директориите. След стартиране на Folders Popup в таскбара се появява иконка, от която се настройват основните параметри на програмата и папките, до които е необходим бърз достъп. Възможно е добавяне както на нови елементи, така и на разделители, като техното подреждане може да се променя. Създаденото по такъв начин меню се появява чрез десен клик на компютърната мишка във всеки активен програмен прозорец на експлоръра и в диалоговите прозорци. Работата с Folders Popup е много лесна и удобна.Лиценз: Безплатен (Freeware).

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »