....
liptrade logo2

Galaxy A7 ще бъде най-тънкият смартфон на Samsung

В интернет се появи повече информация за предстоящия Galaxy A7, който Samsungподготвя за премиера и от нея личи, че апаратът ще бъде най-тънкият досега смартфон издаван от южнокорейската компания.

Данните идват от китайския Център за сертификация на телекомуникационното оборудване – местният еквивалент на Федералната комисия за комуникации в САЩ – и от става ясно, че Galaxy A7 ще бъде дебел само 6.3 милиметра. 

Това е с 0.1 милиметър по-малко от Galaxy Alpha, с което Galaxy A7 официално става най-тънкият смартфон, предлаган от компанията.

Интересно е, че от китайската организация става ясно, че вместо предполаганите досега 5.2 инча, диагоналът на дисплея ще е 5.5 инча, което превръща Galaxy A7 във фаблет. Резолюцията обаче си остава 1080р, потвърден е осемядрения 64-битов Snapdragon 615 процесор на 1.5GHz, както и 2GB RAM памет.

Различие обаче има при камерата, която се очакваше да бъде 12МР, но изглежда е 13МР.

Вижте повече:

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »