....
liptrade logo2

Изтекоха снимки на новия фаблет Galaxy S6 Edge+

Немският сайт All About Samsung тиражира изображения, за които твърди, че показват макет на новия фаблет Galaxy S6 Edge+,предназначен за витрината на магазин.
Galaxy S6 Edge+ представлява по-голямата версия на извития флагманGalaxy S6 Edgе.

За момента техническите характеристики не са напълно известни, но поне като размер новото устройство изглежда сравнимо с Note 4, макар и без стилус, вадеща се батерия или SD карта. Според слуховете, Galaxy S6 Edge+ може да има 3GB RAM памет и същия 8-ядруен процесорExynos 7420, както стандартния Galaxy S6 Edge. Освен това се очаква, че предполагаемия5.7-инчов гигантски екранще бъде с резолюция 2560х1440 пикселаи Super AMOLEDтехнология.
Подобен хардуер на практика ще направи Galaxy S6 Edge+ по-голяма версия на съществуващия модел и ще го противопостави на iPhone 6 Plus.
Изтекли документи от Федералната комисия по комуникации на САЩ показват, че премиерата на Galaxy S6 Edge+ е съвсем близо, като се предполага, че устройствотоще бъде обявено в началото на августи ще излезе в продажба от 21 същия месец.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »