....
liptrade logo2

Gamescom 2015: Seagate Game Drive: външен диск за Xbox

През последните месеци както Microsoft, така и Sony представиха версии на игровите приставки Xbox One и PlayStation 4, с 1 TB дисково пространство. За геймърите, на които това пространство е малко, се предлагат външни дискове. По време на Gamescom 2015 бе представен ексклузивен модел твърд диск, предназначен да увеличи дисковото пространство в Xbox One.

Външният дискHDD Seagate Game Driveе специално създаден за притежателите на Xbox One и Xbox 360 и има информационен обем2 TB. Корпусът на устройството е компактен и върху него са нанесени логотипите на Seagate и Xbox с типичните им цветови тонове. За нормалната работа на този външен диск не е необходим външен захранващ кабел, а размерите на устройството са такива, че Seagate Game Drive с лекота се помества в джоба. Xbox автоматично разпознава Seagate Game Drive при включването му към USB 3.0 порта, присъединява го към системата, след което устройството може да се използва за записване на игри и сейвове на игрите.

Не се съобщава датата за началото на продажбите, но бе обявена цената -110 американски долара. На пазара могат да се намерят хард дискове с обем 2 TB при цена 80-90 щатски долара и явно ексклузивността на диска за Xbox не е безплатна.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »