....
liptrade logo2

Google стартира домейна .How за полезни съвети

Интернет отдавна е мястото, където можеда потърсите и намерите най-различна практическа информация. Сега Google иска да направи това малко по-лесно с пускането на новия домейн .How.

Домейнът вече е достъпен през Google Registry за всеки, който има полезна информация, знания и съвети, които иска да сподели с останалия свят.
Идеята на компанията е да създаде единна мрежа от .How сайтове, чрез които потребителите да могат бързо и лесно да откриват нужните им съвети и да споделят полезна информация. Като пример, Google дава създаването на сайтове като Guitar.how или iPhone.how, които лесно биха обединили милиони потребители.
Някои от вече регистрираните домейни са robotics.how, който учи деца на първи стъпки в роботиката, skydiving.how, cooking.how и др.
Изглежда Google няма намерение да се ограничи само с този домейн и компанията подготвя още 17 нови регистрации, които трябва да бъдат пуснати в близко бъдеще сред тях са .eat, .meme и .dad.


Вижте повече:

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »