....
liptrade logo2

Google обяви Material Design Lite, който прави сайтовете сходни с Android приложения

Много от вашите любими интернет сайтове скоро може да приличат наAndroidприложения.

Именно това е целта на новообявенияMaterial Design Lite, койтоGoogleще използва, за да помогне на уебстраниците да заприличат повече като вид и функционалност на мобилни приложения с помощта наCSS, JavaScriptиHTML.
Компанията обещава, че MDL е напълно независима платформа, която няма претенции за формата, в който ще бъде прилагана и може да се изпозва за почти всяко решение, което може да хрумне на уебдизайнерите и разработчиците. Кодът на MDL е само 27kb и позволява на даден разработчик да вземе отделни части от Material Design, ако целият код не е напълно съвместим с неговите нужди. Така например, бихте могли да включите MDL таблица или графика в съществуващ сайт без да използвате други Material Design компоненти.

MDL ще работи най-добре с“модерни браузъри“като Chrome, Firefox, Opera, Microsoft EdgeиSafari.

Google предпочита разработчиците да ползватсобствената мрежана MDL, но кодътсе намира и в GitHubза всеки, който иска да експериментира с него.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »