....
liptrade logo2

Продажбите на HTC с ръст за пръв път от 3 години

Позакъсалата компания HTC най-сетне има повод за радост – приходите от продажби за последното тримесечие на 2014 г. са в размер на 47.9 милиарда тайвански долара (1.5 милиарда долара).

Това е и първият път от третото тримесечие на 2011 г., когато компанията е на плюс.
Скокът в продажбите се дължи най-вече на моделите от среден клас, а не толкова на флагмана HTC One M8. Освен това компанията произведе новия таблет Nexus 9 на Google. Той пък бе първият таблет на тайванците, откакто пак през 2011 г. се появи HTC Flyer.
Вчера HTC обяви бюджетния смартфон Desire 320, който е призван да замени миналогодишния Desire 310. Той има четириядрен процесор на 1.3GHz, 5МР камера и 4.5-инчов екран. Апаратът работи с Android KitKat, върху който е поставен собствения интерфейс Sense UI.
HTC е поредната компания, която е спасена от доброто представяне именно на апаратите от среден клас. Наскоро Xiaomi обяви утроени продажби благодарение на печелившата комбинация от смартфони от златната среда, съчетани с ниска цена. Samsung също потвърди, че ще се съсредоточи най-вече върху този пазарен сегмент.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »