....
liptrade logo2

HTC се извинява за проблемите с продажбите на Nexus 9

Преди няколко дни, американското подразделение на HTC реши да подкрепи началото на продажбите на Nexus 9 с невиждана щедрост, но сайтът на компанията не издържа на наплива от посетители. Регионалният президент на корпорацията официално се извини пред всички желаещи и обеща да повтори продажбите.

Джейсън Макензи съобщи в отворено писмо до купувачите: експертите на HTC решиха проблеми със сайта и обещават, че те няма да се появят отново. Въпреки слабата работа на сайта, Nexus 9 успяха да си купят няколко стотин души.

Това е само началото на продажбите, казва Джейсън Макензи, а през предстоящите празнични месеци те ще са значително повече. Всички подобни акции ще получат незабавен характер, без предварително уведомяване – потребителите сами ще трябва да следят от социалните мрежи и сайта на HTC.

Съдейки по формулировката на текста от Джейсън Макензи, по време на следващата продажба, отстъпка може да получи не Nexus 9, а някое друго устройство на компанията. Така, че надеждата е за още един шанс новият таблет на HTC да стане достъпен за $ 199, а не за $ 399.

Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »