....
liptrade logo2

HTC: Смартфоните са важни, но виртуалната реалност е по-важна за нас

Тайванската компания HTC официално се врече във вярност на VR технологиите. Това стана в интервю за The Inquirer по време на тазгодишното изложение за потребителска електроника CES.

Както знаете, броени месеци ни броят до появата на разработвания съвместно с Valve шлем за виртуална реалност на компанията Vive. Известни с някои от най-добрите модели смартфони, излизали в миналото, HTC в последните години изпитва сериозната конкуренция на мобилния пазар от компании, като Apple, Samsung и др.

Това вероятно наложи HTC да потърси освежаване, което явно се изразява в различни сектори от мобилния.

„Днес ние гледаме по-реалистично на нещата. Чувстваме, че трябва да приложим нашите най-добрите дизайнерски решения към различни сектори. Да, смартфоните са важни, но създаването на едно естествено продължение към други свързани устройства, като носимите технологии и виртуалната реалност е по-важно“, споделя пред британската медия шефът на компанията Шер Уонг, която намеква, че макар и компанията да продължи с мобилните устройства, то VR технологиите, разработвани от HTC ще играят все по-голяма роля.

Вижте повече

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »