....
liptrade logo2

inSSIDer 4.0

inSSIDer е помощна програма за сканиране и диагностика на Wi-Fi мрежи.

 

 

 

 

При наличие на GPS приемник, inSSIDer е в състояние да определи координатите на наличните безжични точки. inSSIDer сканира честотните диапазони 2,4 и 5 GHz, като в реално време предоставя много полезна информация за разположените наоколо точки за достъп до Глобалната мрежа: изобразяват се работещите безжични точки и техните SSID, типа на мрежите, каналите, които използват, MAC-адресите, производителя на устройството, нивото на сигнала за всяка точка, използваното шифроване.

Ако компютърът на който е инсталирана inSSIDer разполага с GPS приемник, то програмата показва географските координати на намерените хотспот точки. Възможно е сортиране на получената информация по най-различни параметри. Програмата генерира подробни графики, от които може да се разбере кои Wi-Fi точки използват еднакви канали и си пречат. Лиценз: Платен (Shareware).


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »