....
liptrade logo2

iOS 9 ъпдейтът ще трие временно приложения, ако в телефона няма място

Кактосъобщихме наскоро, предстоящатаiOS 9ще поддържа и по-стари устройства, включителноiPhone 4S. Някои от потребителите, които ще прибегнат до ъпдейта, без съмнение ще изпитат проблеми поради ограниченото място за съхранение, което обикновено изисква триенето на информация и премахването на приложения, докато се освободи нужното място.

Сама по себе си тази процедура не е трудна, но е досадна и изисква време. С iOS 9 обачетова ще се промени.
Оказва се, че новата операционна система има функция, коятовременно премахва приложения от телефона, за да освободи място, след което автоматично ги възстановява, когато ъпдейтът е завършен.
Мястото, което ще ви бъде нужно за инсталацията на iOS 9, този път е значително по-малко от предните версии и еедва 1.3GB.Въпреки това, ако не разполагате с него, когато ъпдейтът се появи, той няма да изисква триенето на куп приложения и ръчното им повторно инсталиране после.
Отвтората бета версияна iOS 9 става ясно, че новата функция информира потребителите за липсата на място и им предлага възможност или да се откажат от ъпдейта, или да активират временното изтриване.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »