....
liptrade logo2

Адаптер за iPhone 6, даващ възможност за работа с две SIM-карти

iPhone 6 с две SIM-карти можехме да видим само в евтините китайски имитации. Ето че сега се появи специална пристава, която дава възможност на потребителите на стандартните смартфони iPhone 6 да използват две SIM-карти.

 

 

 

Британската компания Magicsim започна продажбите на специалния адаптер Magic-SIM ELITE за най-новите смартфони на Apple. С помощта на тази пристава става възможна работата с две SIM-карти едновременно. Не са необходими допълнителен софтуер или джейлбрейк. Използването и превключването на SIM-карти става от настройките на мрежата. За нормалната работа на устройството е достатъчно да се включи адаптера към телефона, а SIM-картите – към адаптера. В подменюто на операционната система SIM Application се появяват редовете SIM 1 и SIM 2.
Адаптерът Magic-SIM ELITE е съвместим с всички мобилни мрежи: 3G, 4G, LTE, GSM, GPRS, EDGE, CDMA, UMTS, WCDMA и HSDPA. Устройството е полезно за потребители, които активно използват два мобилни номера – например личен и служебен. Приставката е подходяща и при пътуване зад граница, където е удобно да бъде закупена и използвана SIM-карта от местен мобилен оператор.
Приставката Magic-SIM ELITE може да бъде поръчана от уеб-сайта на производителя и струва 24 паунда.Вижте повече:

 

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »