....
liptrade logo2

Изтекоха снимки на предполагаемия iPhone 6s

В интернет се появиха няколко снимки, които показват предполагаемата следваща версия наiPhone, като за тях се твърди, че идват от един от заводите, където се сглобява новия апарат.

Тиражирани от известния сайт9to5mac, снимките се описват като произлизащи от“доказан източник от доставчиците на Apple“.Сайтът твърди, че изображенията трябва да се считат за достоверни, но като при всяка неофициална информация, винаги трябва да бъдем предпазливи.
Самите снимки показват един iPhone 6s, койтоизглежда доста сходно със своя предшественикс изключение на дребни промени по профила на апарата. Като дебелина, телефонът е практически същият. Очаква се въпросното ново устройство да ползва функциятаForce Touch, която предоставя различни опции според това колко силно и дълго се натиска дисплея. Що се отнася до камерата и процесора, не се предполагат по-сериозни промени. Не е ясно дали това е завършеният дизайн на новия модел, както и дали той ще бъде придружен от iPhone 6s Plus версия.
Предполага се, че iPhone 6s ще бъде анонсиранпрез септември 2015 г., като няколко седмици по-късно трябва да се появи и новiPad.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »