....
liptrade logo2

Изглежда, че LG все пак може да прави следващия Nexus смартфон

Опитите за предсказване на коя компания ще се спре фкато партньор за следващите сиNexusустройства се превърнаха в любимо занимание на анализаторите. Само преди няколко седмици изглеждаше, че китайскатаHuaweiе фаворит да прави новия смартфон, но поредната доза слухове сочи към стария партньорLG.

 

 

Спекулациите бяха подхранени от посещението на група шефове на Google в централата на LG в Южна Корея. Упоритите слухове твърдят, че срещата е била именно за уточняване на подробности по наследника наNexus 6, но засега и двете компании мълчат по въпроса.
Разбира се, в посещението на представители на Google при един от неговите Android партньори няма нищо толкова необичайно, но южнокорейската преса очевидно мисли, че поводът е значителен. Местните медии говорят за предстоящо устройствос кодовото име N000, което може да се окаже новия смартфон.
Друг по-интересен слух гласи, че предстоящият смартфон ще се наричаNexus 7, въпреки че с това име вече има два таблета, произведени отAsusза Google. Може би американската компания счита, че продължаването на номерацията си струва евентуалното объркване, а може би LG работи по нов Nexus 7 таблет, а не смартфон.
LG беше предпочитаният от Google производител за Nexus 4 и за спряния наскоро Nexus 5, предиMotorolaда получи задачата да направи актуалния Nexus 6. Поради това именно южнокорейската компания изглежда по-логичен избор от китайската Huawei, но ако стратегията на Google е показала едно нещо, това е, че американцитеобичат да държат отворени всички възможни врати.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »