....
liptrade logo2

LinkedIn пусна Android приложение за търсене на работа

След като през миналата година професионалната социална мрежаLinkedInпусна приложение заiOS, с което помага на потребителите си да търсят работа, сега тя най-сетне представи и неговияAndroidвариант.

Компанията обещава, че новото мобилно приложение ще имасъщата функционалност, като това за iOS устройства, като в същото време е създадено изцяло за Android апарати. Интерфейсът му е подобен на iOS версията, като в добавка има някои Android елементи като страничните табове.
Подобно на iOS оригинала, това приложение е създадено с идеята да помага на потребителите в търсене на работа директно през техните мобилни устройства. Може дапреглеждате базата данни от работни места, подреждайки ги по име, местоположение,  компания, бизнес отрасъл и ниво на старшинство. На базата на вашите търсения приложението ви даваразлични предложения за други длъжности, както и ви уведомява, ако дадена оферта, към която сте проявили интерес, е на път да изтече.
 LinkedIn използва случая, за да предложи и някоиинтересни сравнителни данниотносно Android и iOS потребителите на платформата.
Оказва се, че най-много iOS потребители има в Калифорния и Ню Йорк, докато Android е популярната операционна система сред LinkedIn абонатите в Уисконсин, Джорджия и Флорида. Android потребителите пращат много повече покани през LinkedIn, докато тези с iOS използват много по-често търсачката.

Накрая, Android потребителите изглеждат заети най-вече вИТ бизнеса и програмирането, докато потребителите на iOS устройства са ангажирани предимно вдизайна и здравеопазването.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »