....
liptrade logo2

LoveMe T6: смартфон със сапфирно стъкло и цена $160

Китайската компания с интересното имеLoveMeпредстави на пазара смартфонаT6, предният панел на който е покрит със сапфирно стъкло, при цена едва 999 китайски юана или приблизително160 американски долара. Използван е популярния през последните месеци дизайн – метална рама и закалено стъкло за задния панел.

Смартфонът е оборудван с5-инчов дисплей с резолюция 1280х720 пиксела, и се се базира на системата-върху-чипаMT6732с 64-битова архитектура, четири Cortex-A53 процесорни ядра с тактова честота 1,5 GHz и интегрирания графичен ускорител ARM Mali-T760. Налични са 2 GB оперативна памет, 16 GB флаш-диск и слот за външни microSD карти.

От останалите технически характеристики можем да изброим основна камера с резолюция 13 мегапиксела с автоматично фокусиране и светодиодна фотосветкавица, предна камера с резолюция 8 мегапиксела, два слота за SIM-карти и акумулаторна батерия с капацитет 2300 mAh. Габаритните размери на устройството са 142 х 70 х 7,5 милиметра. Използва се ОСAndroid 4.4, поддържа се работата с TD-LTE, TD-SCDMA и GSM мобилните мрежи.

Продажбите на новия смартфон LoveMe T6, който може да бъде категоризиран по-скоро от среден клас, започват на 15-ти юни тази година. Предлагат се модели с бял, черен и златист цвят на корпуса.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »