....
liptrade logo2

Meerkat за iOS вече предлага интеграция с Facebook

Най-новият ъпдейт на мобилното приложениеMeerkatзаiOSще предостави няколко нови функции, най-интересната от които без съмнение е възможността за потребителите директно да публикуват стриймваните от тях кадри в технитеFacebookпрофили.

От днес, актуалното приложение позволява да споделите във Facebook всички излъчвания на живо, както и да насрочите за споделяне онези, които предстоят. Освен това, най-новата версия на Meerkat ще направи възможно и линкването на контактите от телефона като начин за откриване на нови стриймове в приложението.
Поради огромния интерес към приложението, Meerkat въвежда нова система за класиране на стриймваното съдържание. Чрез нея, ако стриймваното от вас видео отговаря на определени критерии, то автоматично ще бъде публикувано и в основния фийд на приложението. За да реагират на излъчваното в момента, потребителите ще могат да превръщат своите аватари в емоджи, изразявайки различни емоции и мнения.
Ъпдейтът е значителен с това, чевече не е необходимо да притежавате Twitter акаунт, за да използвате Meerkat. Той означава още, че Meerkat вече не зависи от Twitter, за да привлича аудитория.
Преди новия ъпдейт, приложението разчиташе единствено на Twitter, като социалната мрежа трябваше да споделя стрийминга на живо сред потребителите си. Сега, интеграцията с Facebook позволява на съдържанието на Meerkat да достигне много повече потребители в няколко мрежи. А линкването на контактите от телефона към Meerkat пък ще повиши възможността за откриване на ново и интересно съдържание.
Meerkat и Twitter бяха във враждебни отношения, откакто социалната мрежа стартира конкурентната услуга за стрийминг на живоPeriscope. Двете приложения водят ожесточена борба и докато Meerkat бе доста популярно при премиерата си, появата на Periscope до голяма степен обърна нещата.


Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »