....
liptrade logo2

Microsoft интегрират #HowOldRobot в Bing

Microsoft обявиха, че започват да интегрират технологията за визуално разпознаване, стояща в основата на изненадващо успешната страницаHow-Old.netвBing, и по-точно във възможностите на търсачката за изображения.

„#HowOldRobot, каквото име дадоха на сайта от компанията при представянето му миналия месец по време на срещата на компаниятаBuild 2015, успява да разпознава пола и възрастта на човека, показан на изображението с изненадваща за машина точност.Само часове след анонса за появата на сайта, хиляди хора започнаха да качват снимки в него, разпращайки новината за появата му в социалните мрежи.
„Само за часове, 210 000 снимки бяха качени и ние вече имахме 35 000 потребители от целия свят“, споделиха отMicrosoftв края на миналия месец.
„Виждайки колко много се забавляваха хората с#HowOldRobot, една малка група от инженери, работещи по развитието наBing, направиха възможна интеграцията на робота вBing Image Searchвъзможна. Ние ще продължим с интеграцията на тази функционалност и през цялата следваща седмица, така че видите роботът, може да го използвате, за да анализира изображението, което сте търсили с един клик на мишката“, съобщиха от Microsoft в началото на тази седмица.
В сърцето наHowOldRobotе залегнала технологията завизуално разпознаванена Project Oxford, сбор от апликационно-програмни интерфейси и комплекти за софтуерна разработка, насочени към визуалното разпознаване. Сред другите предложения на инициативата са апликационно-програмни интерфейси за разпознаване на глас и компютърно зрение в тестов вариант, заедно с технология за обработка на естествен език, нареченаUnderstanding Intelligent Service (LUIS).
„Това е още един пример за осъществяването на практика на технологиите за визуално и имиджово разбиране, което ще подпомогне възможностите на Image Graph в Bing и да помогнем на наите потребители да се вдъхновяват, да се учат и правят повече неща с възможностите за търсене на изображения посредством Bing“, заявяват от Microsoft.Вижте повече:

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »