....
liptrade logo2

Microsoft Surface Hub: таблет за стената с размер на диагонала 84 инча

Това е второто устройство, представено от Microsoft по време на вчерашната мащабна конференция. Таблетът Microsoft Surface Hub има размер на диагонала 84 инча и 4К резолюция на матрицата. Компютърът е предназначен преди всичко за корпоративния сегмент. Microsoft Surface Hub е преди всичко универсално решение и великолепна мултимедийна повърхност за презентации и конференции. Ако компанията или фирмата няма толкова голяма стена, се предлагат и модели с размер на диагонала 55 инча.

 

The Verge допълва, че интерфейсът на новата операционна система Windows 10 чудесно е изключително подходящ за този гигантски екран. Microsoft Surface Hub е оборудван с две камери, разнообразни сензори, Wi-Fi модул за безжична връзка, NFC чип и микрофон. Поддържа се пълноценната работа със стилус, както и ръкописно въвеждане на текст и информация. Естествено, възможно е създаването на видеоконферентна връзка чрез Skype.

Екранът на този огромен таблет е мултисензорен и заедно с новия софтуер позволява не само демонстрирането на сложни схеми и обемни чертежи, а и много лека и удобна работа дори и за съвсем начинаещите. Новият таблет е продължение на проекта Perceptive Pixel на Microsoft и може да се използва като черна или бяла дъска по време на презентации.

Антивирусен софтуер
IT съвети за поддръжка на компютри и техника

ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЛИ Е АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР WINDOWS DEFENDER?

Достатъчно добър ли е вградения в Windows антивирусен софтуер? Купили сте нов компютър. Подготвили сте го за работа и веднага възниква въпроса какъв антивирусен софтуер

Прочетете повече »